aventurat e rezervimit

Imazh Alt

Rezervimi në internet

Lehtë, e shpejtë dhe e sigurt
Rezervimi i Aventurave nga Silven International

Udhëzues për rezervime në internet

Hap pas hapi

Si të bëni rezervime

2020-06-18 (3)

1. Zgjidhni Tour

ZGJIDH/SHTO NË SHORTE Ture ose Ekskursione
ju jeni të interesuar në.

2. REZERVO TANI

Zgjidhni Data, plotësoni detaje të tjera
dhe shtypni butonin REZERVO TANI
2020-06-18 (4)
2020-06-18 (9)

3. PROCESI I LARGIMIT

Ju lutemi kontrolloni të gjithë produktin që keni shtuar në shportën tuaj
dhe shtypni butonin VAZHDO NË PAK

4. VENDOS POROSI

1) Plotësoni formularin – DETAJET E FATURIMIT
2) ZGJIDH MËNYRËN E PAGESËS dhe SHYN DETAJET E KARTËS SË KREDITËS⇒ Lexoni Më shumë rreth mënyrave të pagesës
3) shënoni KUTITË  Kam lexuar dhe pajtohem me termat dhe kushtet e faqes së internetit
4) Shtypni butonin PLACE ORDER
2020-06-19 (2)

Avantazhet e rezervimit online

Komoditet

Një avantazh i rezervimit të një turneu, hoteli ose makine me qira në internet është komoditeti. Të jesh në gjendje të bësh të gjitha planet e tua të udhëtimit në internet do të thotë që mund ta bësh atë në çdo kohë të ditës ose të natës ndërsa jeni duke udhëtuar. Specialistët tanë të shërbimit ndaj klientit janë online 24/7. Nuk ka nevojë për telefonata të gjata apo vizita në një agjenci udhëtimi - me vetëm disa minuta dhe një klikim, do t'i keni të gjitha planet tuaja të finalizuara.

Çmimet

Përfitimi i madh i Rezervimit Online janë Çmimet e ulëta - Pa tarifa shtesë të fshehura. Të gjitha udhëtimet dhe ekskursionet tona janë online me tarifa të ulëta. Mund të krahasoni çmimet dhe të zgjidhni atë që i përshtatet më së miri shijeve dhe buxhetit tuaj, të gjitha në një vend.

Ndryshimet dhe anulimet

Është e thjeshtë për vizitorët tanë të ndryshojnë ose anulojnë rezervimet e tyre në internet. Nëse dëshironi të ndryshoni ose anuloni rezervimin tuaj, thjesht na kontaktoni përmes bisedës live ose na email.

Shqyrtimet e klientëve

Bërja e një rezervimi përmes telefonit ose në një agjenci udhëtimi nuk ju lejon të shikoni përvojën e klientëve të kaluar. Një përfitim tjetër i bërjes së rezervimeve në internet me ne është mundësia për të parë komentet e klientëve.

Siguria

Nuk duhet të shqetësoheni për mbajtjen e parave në xhep gjatë pushimeve. Ju nuk keni pse të mendoni se ku të merrni para dhe sa do të paguani tarifat, nëse mund të paguani në dollarë ose valutë të tjera etj… Ky është një tjetër avantazh i Rezervimit Online

Bileta celulare

Nuk ka nevojë të printoni biletën tuaj të rezervimit. Thjesht tregoni biletën në një telefon.

menyra pagese

payments

Lidhje të shpejta:

PayU

Mënyra e pagesës me shirit

Si funksionon Stripe? Gjithçka që duhet të dini rreth përpunimit të pagesave me Stripe

Stripe është një procesor global pagesash në internet që është besuar nga mijëra biznese në mbarë globin. Stripe mundëson pagesat online me kartë krediti direkt nga një llogari bankare në tjetrën dhe tejkalon më shumë standarde të rrepta sigurie. Ju nuk keni nevojë të regjistroheni për të krijuar një llogari.

Stripe pranon të gjitha kartat kryesore të debitit dhe kreditit nga klientët në çdo vend:

stripe payment icon 300x114 1

Nëse dëshironi të paguani nëpërmjet STRIPE, ju lutemi zgjidhni opsionin → Paguani me kartë krediti nëpërmjet STRIPE - Pagesë e shpejtë

Pastaj Futni të dhënat e kartës suaj të kreditit:Numri i kartës së kreditit, datën e skadencës dhe kodin e sigurisë. Për Visa, Mastercard dhe Discover, kodi treshifror i sigurisë do të printohet në anën e pasme të kartës pas numrit të kartës së kreditit. Kodi katërshifror i sigurisë për kartat e kreditit American Express është i printuar në pjesën e përparme të djathtë të kartës, drejtpërdrejt mbi numrin e kartës së kreditit.

E rëndësishme!

Ju lutemi, kontrolloni llojin e kartës suaj të kreditit ju jeni duke përdorur, p.sh. Visa, Mastercard, Discover, American Express dhe zgjidhni procesorin e kartës së kreditit p.sh. Stripe, Paypal ose PayU. Nëse procesori i kartës së kreditit që keni zgjedhur nuk pranon llojin e kartës suaj të kreditit, ju lutemi përdorni një lloj tjetër krediti ose procesori të ndryshëm të kartave të kreditit. (Këtë mund ta hasni më shpesh me American Express dhe Discover sesa Viza ose Mastercard).

Sigurohuni gjithashtu për kartën tuaj të kreditit është aktive dhe ju keni mjaftueshëm kredi në dispozicion në llogarinë tuaj përpara se të përfundoni transaksionin. Përndryshe, transaksioni do të refuzohet.

Mënyra e pagesës Paypal

Si funksionon Paypal? Gjithçka që duhet të dini për përpunimin e pagesave me Paypal

Në vend që të futni drejtpërdrejt informacionin e kartës suaj të kreditit, mund të përdorni shërbimin PayPal për përpunimin e pagesave. Përpara se t'i përdorni këto për arkë, do t'ju duhet të krijoni një llogari dhe të regjistroni kartën tuaj të kreditit ose të debitit. Më pas, kur të jeni gati për të bërë një blerje, zgjidhni një nga këto opsione të tjera për pagesë. Ju do të shkruani vetëm emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin për atë shërbim të veçantë dhe pala e tretë do të përpunojë transaksionin me informacionin e pagesës që keni në dosje. Paypal është një procesor global pagesash në internet që është besuar nga mijëra biznese në mbarë globin.

Paypal pranon të gjitha kartat kryesore të debitit dhe kreditit nga klientët në çdo vend:

96 966814 no title credit card paypal logo hd png
Nëse dëshironi të paguani nëpërmjet PAYPAL, ju lutemi zgjidhni opsionin → Paguaj me llogarinë Paypal

E rëndësishme!

Ju lutemi, kontrolloni llojin e kartës suaj të kreditit ju jeni duke përdorur, p.sh. Visa, Mastercard, Discover, American Express dhe zgjidhni procesorin e kartës së kreditit p.sh. Stripe, Paypal ose PayU. Nëse procesori i kartës së kreditit që keni zgjedhur nuk pranon llojin e kartës suaj të kreditit, ju lutemi përdorni një lloj tjetër krediti ose procesori të ndryshëm të kartave të kreditit. (Këtë mund ta hasni më shpesh me American Express dhe Discover sesa Viza ose Mastercard).

Sigurohuni gjithashtu për kartën tuaj të kreditit është aktive dhe ju keni mjaftueshëm kredi në dispozicion në llogarinë tuaj përpara se të përfundoni transaksionin. Përndryshe, transaksioni do të refuzohet.

Mënyra e pagesës PayU

Si funksionon PayU? Gjithçka që duhet të dini rreth përpunimit të pagesave me PayU

PayU është një kompani fintech që ofron teknologji pagese për tregtarët online. Kompania u themelua në vitin 2002. Ajo u mundëson bizneseve online të pranojnë dhe të përpunojnë pagesat përmes metodave të pagesës që mund të integrohen me aplikacione në ueb dhe celular. PayU është një procesor evropian i pagesave në internet kjo eshte besuar nga mijëra biznese në të gjithë Evropën. PayU mundëson pagesat online me kartë krediti direkt nga një llogari bankare në tjetrën dhe tejkalon maksimumin standarde të rrepta sigurie. Ju nuk keni nevojë të regjistroheni për të krijuar një llogari.

PayU pranon Visa, Visa Electron, MasterCard dhe Maestro nga klientët në çdo vend:

PayU payment method
Nëse dëshironi të paguani nëpërmjet PayU, ju lutemi zgjidhni opsionin → Metoda Evropiane e Pagesës

Pastaj Futni të dhënat e kartës suaj të kreditit:Numri i kartës së kreditit, datën e skadencës dhe kodin e sigurisë. Për Visa, Mastercard dhe Discover, kodi treshifror i sigurisë do të printohet në anën e pasme të kartës pas numrit të kartës së kreditit. Kodi katërshifror i sigurisë për kartat e kreditit American Express është i printuar në pjesën e përparme të djathtë të kartës, drejtpërdrejt mbi numrin e kartës së kreditit.

E rëndësishme!

Ju lutemi, kontrolloni llojin e kartës suaj të kreditit ju jeni duke përdorur, p.sh. Visa, Mastercard, Discover, American Express dhe zgjidhni procesorin e kartës së kreditit p.sh. Stripe, Paypal ose PayU. Nëse procesori i kartës së kreditit që keni zgjedhur nuk pranon llojin e kartës suaj të kreditit, ju lutemi përdorni një lloj tjetër krediti ose procesori të ndryshëm të kartave të kreditit. (Këtë mund ta hasni më shpesh me American Express dhe Discover sesa Viza ose Mastercard).

Sigurohuni gjithashtu për kartën tuaj të kreditit është aktive dhe ju keni mjaftueshëm kredi në dispozicion në llogarinë tuaj përpara se të përfundoni transaksionin. Përndryshe, transaksioni do të refuzohet.

Politikat e anulimeve

Pas Covid – 19 dhe të gjitha proceset e anulimeve pas pagesës me karta krediti ose Paypal.

Klientët do të marrin një pagesë kupon kur bëjnë depozitën e detyrueshme 50%. Ky kupon mund të përdoret si konfirmim i biletave.

Rregullat e anëtarësimit në grupe.

Për të anuluar udhëtimin duhet të jetë 14 ditë para datës së caktuar të aktivitetit. Në këtë rast, klientët do të marrin shumën e plotë nga Depozita. Nëse anulimi nuk është ndërmjet 14 ditëve, biletat nuk mund të kthehen, por klientët mund të ndryshojnë datën.

Në rast se klientët nuk paraqiten në datën e udhëtimit. Fondet do të humbasin.

Pasi aktiviteti është kryer me sukses nga vizitorët, nuk ka rimbursim ose Biletat nuk kthehen.

Rregullat e Grupeve Private.

Për të anuluar udhëtimin duhet të jetë 20 ditë para datës së caktuar të aktivitetit. Në këtë rast, klientët do të marrin shumën e plotë nga Depozita. Nëse anulimi nuk është ndërmjet 20 ditëve, biletat nuk mund të kthehen, por klientët mund të ndryshojnë datën.

Në rast se klientët nuk paraqiten në datën e udhëtimit. Fondet do të humbasin.

Pasi aktiviteti është kryer me sukses nga vizitorët, nuk ka rimbursim ose Biletat nuk kthehen.

 

Përditësim 02/01/2021

sqAlbanian