aventurat e rezervimit

Zbuloni përvoja të paharrueshme udhëtimi
Turne & Ekskursione me çmime të ulëta nëpër Republikën Domenikane.
Whatsapp
Hap Biletën
Opsion fleksibël për udhëtarët
Lexo më shumë
Aventura e Tainos
Lexo më shumë
Aventura pret
Turne në grup me kosto të ulët dhe ekskursione private
Mund të relaksoheni dhe të kënaqeni
E gjithë logjistika është bërë nga ne
Përvoja e shikimit të balenave
Sezoni 2023
Lexo më shumë
E mëparshme
Tjetra

Gjeni përvoja autentike

Ndiqni kuriozitetin tuaj, ndjeni gëzimin e zbulimeve të vërteta dhe eksploroni më shumë në Republikën Dominikane.

Rezervoni me fleksibilitet

Merrni anulim falas, planifikoni në lëvizje dhe rezervoni minutën e fundit. Zbuloni turne të reja në rrugën tuaj.

Eksploroni mundësitë

Shijoni rekomandimet dhe itineraret e personalizuara me mbi 60,000 turne me guidë, atraksione ikonike dhe më shumë.

Tour Whales Dominican Republic

Përvojat tona të preferuara në Republikën Dominikane

Shitje!

$135.00 Për person

Shitje!

Shitje!

$155.00 Për person

kayaking dominicana

Udhëtimi juaj i udhëtimit fillon këtu

Regjistrohu tani për këshilla udhëtimi, itinerare të personalizuara dhe frymëzim për pushime direkt në kutinë tuaj hyrëse.

sqAlbanian